Pastoral


COL·LEGI SANT FRANCESC D'ASSÍS

Un dels eixos vertebrals en la nostra acció educativa, és la pastoral. La nostra finalitat en l'acció pastoral, és aconseguir que els xiquets, jóvens i adolescents vagen formant-se com a persones tenint com a referència a Sant Francesc i Santa Clara d'Assís.

Des de l'any 2015 som membres d'una comunitat franciscana, formada per 14 col·legis en tota Espanya, anomenada Província de la Immaculada. Tenim una identitat pròpia que ens porta a desenrotllar uns processos d'aprenentatge i acompanyament en el procés de maduració personal i de fe dels nostres alumnes. Ja que per a nosaltres educar persones significa educar en totes les competències, també en l'espiritual.

El departament de Pastoral del nostre col·legi s'encarrega de crear i apostar per una Escola que transmeta el missatge de Jesucrist i del seu fidel seguidor Sant Francesc. Des d'aquest departament coordinem i duem a terme totes les activitats relacionades amb l'educació en la fe i carisma franciscà de la nostra Comunitat educativa: frares, professors, alumnes, famílies, Personal d'Administració i servicis...

Algunes de les activitats pastorals que realitzem: campanyes solidàries, oració diària, celebracions litúrgiques, trobades intercol·legials, etc. Totes elles relacionades amb el lema que es treballa durant el curs. El nostre objectiu és dur a terme activitats que arriben al màxim als nostres alumnes, ajudant als xiquets, jóvens i adolescents a descobrir la seua vida en clau pastoral.

Amb aquest mode de treballar pretenem fer realitat la vivència de l'Evangeli i els valors franciscans.

Pau i bé.

CONTACTE

ADREÇA:
Carrer del Convent, 40, 03820 Cocentaina, Alacant

TELÈFON:
(34) 965 592 544

EMAIL:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.