Qualitat


COL·LEGI SANT FRANCESC D'ASSÍS

Un centre educatiu està generant de forma permanent dades i informació: alumnes que promocionen de curs, alumnes que utilitzen el menjador, alumnes que reben mesures d’atenció a la diversitat, número d´eixides complementàries realitzades, etc.

Des del 2007 al nostre centre tenim implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat, el qual ens permet mesurar i analitzar molts indicadors que, any rere any, ens ajuden a saber quins són els aspectes que hem de millorar i quins els que hem de mantindre i consolidar.

El Departament de Qualitat és el responsable de mesurar regularment les dades generades per la pròpia dinàmica del centre i informa a l´Equip Directiu dels resultats. Aquests s´obtenen, principalment, a través de tres enquestes que facilitem a famílies, alumnes (a partir de 5é Primària) i professorat. A partir d’aquestes enquestes, s´estableixen unes àrees de millora que es treballaran al pròxim curs. I d’aquesta manera, es genera una dinàmica de millora continuada al nostre centre.

Som conscients que tindre un Sistema de Gestió de la Qualitat no ens atorga l´excel·lència absoluta: al centre sempre hi ha aspectes per millorar. Però si que ens permet percebre gran part de la realitat del nostre Col·legi i en manté vigilants sobre la tasca que realitzem.

CONTACTE

ADREÇA:
Carrer del Convent, 40, 03820 Cocentaina, Alacant

TELÈFON:
(34) 965 592 544

EMAIL:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.